Рішення проблем молодої сім’ї

0
1002

Ви молода сім’я. Ось ніби тільки недавно ви вимовляли слова «Я згодна» на вашому одруженні, гості радісно кричали «Гірко» за столом, ви зі сльозинкою згадуєте ваші счаслива посмішки, красиве весільне плаття, кидали подругам букет нареченої з орхідей, цілували новоспеченого чоловіка. Тепер ви чоловік і дружина! Перед вами самостійне життя. Тепер рішення проблем молодої сім’ї лежать на ваших плечах.

Можливо ви вже спробували всі принади спільного життя з батьками своїми або свого чоловіка. А тепер уявіть, як це жити окремо?

Рішення проблем молодої сім'ї

ПРОБЛЕМИ МОЛОДОЇ СІМ’Ї

Ранок. Старша дитина залізла до вас під бік, заснула. Лежите, швидко пробігаєте думками за планом сьогоднішніх справ: «Боже, допоможи все встигнути». І-і-і, почали … Ванна кімната, кава, бутерброди, ранковий поцілунок і укус в попку коханому чоловікові, гулі-гулі з другим,що прикинувся дитиною, проводи чоловіка на роботу, швидкий макіяж, умивання малюків, сніданок з дітьми, збори на прогулянку , …, прибирання, …, робота по інтернету, дзвінок подрузі, …, вкладання дітей спати. Ух, впоралася. І на десерт секс з кращим в світі коханцем, тобто з чоловіком.

Ось така вона — життя без допомоги улюблених родичів. Такий розпорядок дня з першого погляду зводить з розуму. І деяких дійсно зводить. Але ж в цьому і принадність щасливої родини. Якщо ви готові до бою за власну незалежність і спроможність, не лякайтеся першого враження.

Згодом, посеред хаосу і кругообігу справ ви навчитеся навіть розслаблятися, просто задерши ноги на подушку і відкривши улюблену книжку. До того ж, усвідомивши важливість ваших нескінченних праць, ви почнете отримувати задоволення від звичайних щоденних турбот. Адже важливі не обставини, а наше ставлення до них.

Хтось скаже: «Навіщо так виснажувати себе турботами? А насолоджуватися життям коли? Чи не простіше жити під одним дахом з батьками і мати постійну підтримку? ». І ви маєте рацію. Звичайно, простіше! Тому-то кожен і робить вибір сам, враховуючи всі «за» і «проти».

Самостійне життя без втручання люблячих родичів важка і повна жертовності з боку вас і вашого чоловіка. Але, як кажуть, діамант за копійку не купиш. Бути господинею свого будинку, свого часу і життя, бути мудрою жінкою, дружиною і матір’ю — це те, що чекає вас, дорогі жінки, їли ви все-таки не боїтеся і почнете жити окремо від ваших батьків. Беріть відповідальність за своє життя на себе і стаєте дорослими. Це дуже захоплюючий і цікавий процес!

Рішення проблем молодої сім’ї — це жити окремо від батьків.

А можливі шляхи вирішення проблем молодої сім’ї — участь в державних програмах і іпотека Молода сім’я.

Не бійтеся, все буде гаразд!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here