Роботів для дорослих розробники рахують корисними для здоров’я

0
951

Все більше чоловіків в Японії останнім часом вибирають собі в якості партнера секс-робота. Зовсім не дивно, що навколо такого ажіотажу з’явилася нова заяву від прес-секретаря фірми RealDoll. За офіційною заявою представників компанії, штучні жінки можуть стати корисними для здоров’я.

Дивно, але в більшості випадків клієнти замовляють ляльок не тільки для задоволення своїх потреб. Вони не проти жити з роботами як з повноправними партнершою або «дружиною».

Буває так, що чоловікові доводиться пережити свою дружину, або в його багажі досвіду є болісне розлучення. Зрозуміло, що такі чоловіки вибирають саме красивого робота. Бували випадки, коли японці заявляли про шлюб з секс-лялькою, хоч і неофіційний. А деякі не соромляться  виходити з ними і на люди.

Крім того, що секс-роботи допомагають впоратися з еректильною дисфункцією, такі іграшки також сприятливо діють на чоловічу психіку. Адже на думку творців, будь-яка лялька може вважатися абсолютним благом.

Згідно зі статистикою, популярність секс-ляльок набагато зросла за останній час, не дивлячись на те, що кожен екземпляр оцінюється в 6 тисяч доларів. Тільки на території Японії щорічно купується більше 2000 ляльок.

Світ змінюється

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here