Кохання вікове-зрілі пані вибирають молодиків

0
1642

clasnivestyКохання вікове-зрілі пані вибирають молодиків

Чому досвідчені дами зв’язуються з зеленими юнаками, які не можуть ні розмова підтримати, ні захистити, а молодики звертають увагу на зрілих жінок? Адже іноді такий флірт переростає в міцний союз і не рідко в такому нерівному шлюбі, де чоловік під стать в сини дамі свого серця, народжуються діти.

Юному чоловікові приємно почувати увагу зрілої розумної жінки. У неї, як правило, є багатий життєвий досвід у всіх сферах життя — від кулінарії до сексу. Величезний пласт відповідальності падає з плечей молодого чоловіка: не треба вчити дружину робити те таі інше, вона вже і так все вміє і знає. Зріла жінка не провокує сварок, готова спілкуватися з усіма родичами. І навіть може спокійно сама себе забезпечити, що найчастіше і робить. У сексі вона також готова на все.

А вже як зручно зрілій жінці з молодиком! Адже самотнього підходящого чоловіка в роках знайти непросто, багато з них вже одружені. Крім того, «дорослі» чоловіки вже мають свою шкалу цінностей, часто мудрі, ними не вийде управляти так само легко, як молодиками. Та й сексуальний запал у зрілих чоловіків, на жаль, уже не той. Так якщо вам доведеться на вулиці помітити пару, де вона буде значно старша за свого обранця, не дуже дивуйтесь. А подумайте про те, як добре влаштувалися ці люди.

Новости

 

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here